Startuje Red Bull Art of Can. Umění z plechovek.

Startuje Red Bull Art of Can. Umění z plechovek.

Do České republiky se po čtyřech letech opět vrací soutěž pro kreativní duše – Red Bull Art of Can. Do konce srpna může kdokoliv z ČR nebo SR přihlásit svoje dílo a zúčastnit se soutěže nejen o neutuchající slávu, ale také o lákavé ceny – naposled to byl all-inclusive výlet do New Yorku na prodloužený víkend se vstupenkami do všech hlavních galerií!

Red Bull Art of Can, to je výzva pro kreativitu nás všech, od profesionálních umělců až po jedince, kteří v sobě skrytý talent teprve objeví. Stav, modeluj, svařuj, slepuj, kovej, ohýbej, omotávej a maluj …je to jen na tobě.

Foto: Studenta

Základním materiálem musí být modrostříbrná Red Bull plechovka, ale ničemu jinému se meze nekladou – zapoj svou představivost a tvořivost. Vytvoř sochu, obraz, 3D model, pohyblivou atrapu nebo moderní dílo, které bude něčím úžasné, barevné, nápadité, zábavné nebo pobuřující a šokující.

Foto: Studenta

Celý projekt vyvrcholí unikátní výstavou, na které budou představena vybraná díla. Tři nejlepší výtvory budou oceněny atraktivními odměnami. Porota vybere ty nejlepší, jejichž jména budou oznámena během otevíracího večera výstavy.

Autoři děl v galerii:

  • - Vlastimil Pibil
  • - Ondřej Krátoška

Marilyn Monroe - Jindřich Janíček

Plaza de Toros - Helena Jakabová

  • - Tomáš Holek

Gramophone - Fred Kim

Bližší údaje o soutěži a možnosti registrace do soutěže na www.redbull.cz/artofcan

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější